Ετικέτες

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

'UNIVERS - THE BIG BANG' ( OUT NOW ).

''11-11-11''... Η ημέρα έφτασε και η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου δίσκου των 'UNIVERS - THE BIG BANG' είναι πραγματικότητα.

                                                             'UNIVERS - THE BIG BANG'
                                                                     (DOWNLOAD)



     Ο δίσκος αποτελείται από 21 κομμάτια με έντονο το κοινωνικο και το πολιτικό στοιχείο στον στίχο,έχονταςαναφορές σε γεγονότα,στην καθημερινότητα και στα προβλήματα που προκύπτουν σε κάθε νέο ανθρώπο.Δέν λείπουνβέβαια κομμάτια με πιο funky διάθεση ή με έντονο battle στοιχείο και γενικότερα παρατηρείται μια ποικιλίασε στιχουργικό επίπεδο από τους 5 mc's.Ο Motive μέλος του group,αλλά και της ομάδας παραγωγών Styles Unlimited,οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις βάζει την σφράγίδα του οσον αφορά στην πλειοψηφία των beats, αναλαμβάνοντας την γενική επιμέλεια της παραγωγής. Ακόμα κάποια beat φέρουν την υπογραφή του Ίων, ενώ στον δίσκο συμμετέχουν ο γνωστος σε όλους παραγωγός Justodd, αλλά και ο Beat Platoon (Styles Unlimited/Αντίθεση).
    Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης δύο απο τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής,ο Anser(Flowjob) και ο Λόγος Απειλή(Απέχεις,Ladose).Υπεύθυνος για τον τελικό ήχο δεν είναι άλλος από τον Dj Stigma(Corona Virus).


http://www.facebook.com/universteam


Δεν υπάρχουν σχόλια: