Ετικέτες

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Albatross x Pegasus – THE PLANCK ERA
Ίων και Andri J, Univers Ομάδα.
Τρία χρόνια  μετά το The Big Bang, πιο ώριμοι από ποτέ οι δύο Μcs έρχονται να αφήσουν ξανά το στίγμα τους, να προβληματίσουν και να καυτηριάσουν .

Ο δίσκος αποτελείται από 14 κομμάτια με έντονο και μόνο, κοινωνικό στίχο από τους δύο Mcs. Τη μουσική παραγωγή και σύνθεση την υπογράφει με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Ίων (Albatross) δίνοντας μία συγκεκριμένη ροή και ατμόσφαιρα σε όλο το εγχείρημα. Τον προγραμματισμό του δίσκου επιμελήθηκε ο Andri j (Pegasus) ενώ για πρώτη φορά στα Cuts εμφανίζεται το νέο μέλος της Ομάδας των Univers, ο Dj Rawkuts. Στον δίσκο συμμετέχει ο γνωστός σε όλους, φίλος και μουσικός συνοδοιπόρος Anser (Flowjob). Η τελική μίξη και το mastering του δίσκου έγιναν στο mixdown studio από τον Eversor (Major League Bangers).


DOWNLOAD LINK:


«Από το 0 στα 10 ^-43 δευτερόλεπτα. Η εποχή του Planck,  Η Εποχή που η διάσταση του χρόνου εξομοιώνετε με μια  από τις διαστάσεις του χώρου… το κοσμικό ρολόι συνεχίζει να χτυπάει, ο χρόνος κυλάει μπροστά ποτέ αντίστροφα, η διαστολή του Σύμπαντος συνεχίζεται…Το ταξίδι συνεχίζεται...πάτα γερά  εδώ η βαρύτητα έχει λόγο και ο λόγος βαρύτητα…
Πες το και στον διπλανό σου.
Γράφουμε για αφύπνιση νου, συνειδητά .- »


Τρόποι επικοινωνίας:


Η παρουσίαση του δίσκου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 στο  KooKoo Live music Bar. μαζί τους στη σκηνή θα εμφανιστούν  πέρα από την υπόλοιπη ομάδα των Univers, οι Starmatazz, ο Anser (Flow Job) και ο Eversor (Major League Bangers/Phase 3).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Εισιτήριο : 6 eurosΕπίσης μπορείτε να προμηθευτείτε το digi pack/hard copy του The Planck Era  (περιορισμένος αριθμός αντιτύπων) στο Live ή κατά παραγγελία. Στους παραπάνω συνδέσμους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: